Bingo

Om du gillar att spela bingo men inte har tid eller möjlighet att besöka en lokal spelhall så kan du istället välja att spela på nätet. Det finns gott om spelsidor att välja på online och om du vill spela på en sida som finns på svenska så går det alldeles utmärkt. Svensk bingo är ett exempel på en sida där du kan spela bingospel dygnet runt om du så skulle vilja, och här finns möjlighet till bonuspengar när du gör egna insättningar. Om du inte känner för att läsa hela artikeln och vill börja spela bingo direkt kan vi rekommendera att du besöker våra vänner braspelsajter.com.

Flera spelrum

Svenska Bingo har tre olika spelrum att välja på för alla spelsugna besökare. Här finns Deal or No Deal, The Bingo Games och 75:ans Bingostuga. På tisdagar finns även Svea-rummet och på torsdagar kan den som vill besöka Fest-rummet. Det finns med andra ord en hel del att välja på och det här är inte en bingosajt som man tröttnar på i första taget.

Här finns möjlighet till gratisspel för den som vill. Varje dag mellan klockan 13 och klockan 14 finns det möjlighet att spela utan kostnad. För den som vill vara med och tävla om jackpottar finns det även gott om sådana. Några av dem går under namnen Guldgruvan och Superduper. Vill man bli rik på sitt spel är det alltså dessa spel man bör kasta sig in i.

Priset på bingobrickorna varierar. De spel som har dyrast inköpspris har också högst prispott, vilket gör att det är där man kan kamma hem de allra bästa vinsterna om man har tur. Eftersom bingo är ett spel som helst och hållet styrs av turen så kan vem som helst kamma hem jackpottvinsterna och detta är naturligtvis väldigt upplyftande.

Ansvarsfullt spelande och kundtjänst på svenska

Om man av någon anledning skulle stöta på problem medan man spelar kan man ta kontakt med kundtjänst på Svenska Bingo. Man vänder sig då till kundtjänst via e-post och svar får man givetvis på svenska. Vanligtvis går det ganska snabbt att få svar på sina frågor.

På sidan tillämpas ansvarsfullt spelande, och för att man ska få registrera sig och börja spela krävs att man ska ha fyllt 18 år. Man erbjuder också stöd för personer som misstänker eller vet att de lider av spelmissbruk, och tillsammans med GamCare gör man sitt bästa för att hjälpa. Det finns bland annat en stödlinje som man kan ringa till för att få hjälp.

Förutom en bra kundtjänst som kan hjälpa dig på ditt modersmål, samt ansvarstagande gentemot spelare, erbjuder Svenska Bingo även många fina kampanjer som lockar många spelare. Nya kampanjer dyker upp med jämna mellanrum, men till de saker som lockar mest hör Veckans Bonus och Supervärdekvällen.

Under Supervärdekvällen finns det extra mycket pengar att spela om, medan Veckans Bonus innebär att du får extra pengar att spela för när du satsar pengar på bingospel. Bra erbjudanden hör till de viktigaste faktorerna när du ska välja bingorum och alla bingosajter vet att det är viktigt att ligga i framkant. Svenska Bingo lyckas bra med detta och om du registrerar dig på denna spelsajt kommer du aldrig att behöva bli besviken på bristen på erbjudanden, för här finns alltid något som lockar.