Bästa oddsbolag - Bra betting bonus

Leo Vegas 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsson 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsafe 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Nordicbet 100 % upp till 1000 kr 4/5 Spela –>

Betting är något som har funnits under många år. Redan 1886 började Ladbrokes erbjuda spel på hästar och än idag är Ladbrokes aktiva i spelbranschen. Det trevliga med betting är att du alltid kan spela på din favoritsport och ditt favoritlag. Idag erbjuds spel långt ner i divisionerna och du kan spela på princip allt. Idag finns flera olika spelalternativ för varje match, du kan satsa på allt från vem som skall få det första gula kortet i matchen till vem som blir den sista målskytten i matchen. 

Börja med betting

Nedan kan du se vilka spelbolag vi rekommenderar om du vill börja med betting online. Alla dessa bolagen erbjuder en trevlig välkomstbonus och dem har även alla nödvändiga licenser vilket betyder att du slipper skatta på dina vinster. Vi kan annars rekommendera dig att besöka Odds-Betting.se.

Bättre att spela på nätet

Vi rekommenderar verkligen dig att spela på nätet istället för att gå ner till ditt vanliga spelombud och spela hos Svenska Spel. Anledningarna till detta är många men vi tycker det viktigaste är att oddsen online är så pass mycket bättre än vad de är hos Svenska Spel. Insatserna skiljer sig åt ganska mycket dessutom, hos Svenska Spel kan du spela som mest för 500 SEK men hos ett spelbolag online kan du spela för mycket större summor än så.

Ta del av bettingbonusar

När du spelar online kan du även räkna med att få ta del av bettingbonusar. Alla spelbolag erbjuder idag sina nya spelare en välkomstbonus, eller insättningsbonus som man också kan säga. Det kan till exempel handla om att du får dubbelt upp på din första insättning. Många spelbolag kör standard bonus och ger dig 100 % upp till 1000 kronor på din första insättning. Ibland kan du även få bonus på insättning nummer 2 och 3. Om du vill läsa mer om välkomstbonusar kan vi rekommendera vår systersajt Välkomstbonusar.eu.

Betta på din favoritsport

För att lyckas och gå plus när det gäller betting och sportsbetting online krävs det en viss kunskap. Om du kan mycket om din favoritsport passar det som handen i handsken. Förmodligen är du ganska insatt och känner till skador, avstängningar och formen på lagen innan du placerar ett vad. Om du inte har så bra koll på detta finns det mycket bra sajter på nätet som tar upp all statistik och allt som rör aktuella matcher.