Boostade odds - En enorm fördel

Att få ett boostat odds innebär att oddsen höjs till den grad att det inte längre speglar hur sannolikt ett utfall är. Därför är det givetvis väldigt bra med boostade odds hos ett spelbolag eftersom man får lägga bets till högre odds än vanligt. Tidigare var det mycket populärt med denna oddsbonus som ett återkommande erbjudande. Men efter att svensk licens infördes är det maximalt tillåtet med en bonus per spelare och licens. Därför har vi också fått se boostade odds bli en välkomstbonus snarare än något annat. Men det finns fortfarande anledningar till att ta emot detta erbjudande. Gör det idag och få en flygande start på ditt äventyr hos spelbolaget.

Boostade odds

Så används boostade odds

Ett spelbolag kan välja att boosta oddsen på en specifik match. Det innebär konkret att spelsidan höjer ett eller flera odds på en match för att göra det mer tilltalande. Kanske är det en viktig match i Fotbolls-VM som Sverige spelar. Då kan till exempel ett spelbolag höja oddset på svensk seger.

Men det kan också finnas en solklar favorit i en match. Till exempel kan Bayern München möta ett bottenlag hemma på Allianz Arena. Oddset 1,05 på hemmaseger har inte direkt något spelvärde. Men för att öka spelvärdet kan spelbolaget höja oddset till en nivå som gör det mer attraktivt för oss spelare. Istället för 1,05 kanske oddset höjs till 7x pengarna istället. Givetvis en enorm skillnad jämfört med originaloddset.

Kommer oftast med regler och villkor

Det som du ska ha koll på bland boostade odds är regler och villkoren. Till exempel finns det allt som oftast en maxgräns på hur mycket du kan lägga på det boostade oddset. Annars hade du kunnat lägga 100 000 kronor på att Bayern vinner hemmamötet och få tillbaka 700 000 kronor på något som med största sannolikhet kommer att hända. Därför sätter spelbolagen en gräns på boostade odds.

Det kan också finnas krav på vad du kan göra med vinsterna. Vissa spelbolag är generösa nog att ge dig pengarna helt utan omsättningskrav. Då kan du ut eventuella vinster från ditt boostade odds på direkten. Men ibland är det krav att du måste omsätta eventuella vinster. Hur många gånger som krävs varierar beroende på spelbolag. Men se till att läsa igenom regler och villkor innan du sätter igång och tar emot erbjudandet. Är det för höga omsättningskrav är det kanske inte värt att ta emot ett erbjudande.

Boostade odds som välkomstbonus

Som vi var inne på är det idag inte tillåtet med återkommande bonusar hos spelbolag längre. Därför har boostade odds börjat erbjudas av spelbolagen som en välkomstbonus istället. En välkomstbonus är den bonus du får när du registrerar dig som ny kund hos ett spelbolag. Denna bonus får du som tack för att du valt att registrera dig som ny spelare hos en spelsida.

Det finns andra typer av oddsbonusar också att ta emot. Den vanligaste välkomstbonusen är en insättningsbonus där spelbolaget matchar din första insättning upp till ett visst belopp. Till exempel kan du bli erbjuden 100% bonus upp till 1000 kronor. Gör du en insättning på 1000 kronor får du i så fall 2000 kronor att spela för.

Boostade odds på flera utfall

Det är inte bara på ett enskilt resultat eller lag som det kan finnas boostade odds. Är det en riktig stormatch kan det finnas oddsboost på samtliga utfall. Då får du förhöjda odds på att båda lagen vinner samt på ett oavgjort resultat. Kanske är det till exempel en final i ett stort mästerskap. För att ge ännu mer krydda till matchen väljer då spelbolagen att boosta oddsen på 1X2.