Filmslots - Slots baserade på filmer & serier

Antalet slots med film och tv-tema ökar lavinartat och spelarna verkar lockas till de moderna video slotsen med alla deras favoritkaraktärer. Det rör sig om tunga varunamn som Marvel, HBO m.fl som tillsammans med speltillverkare som NetEnt och Microgaming lanserar spelautomater från filmvärlden. Vi tar dig igenom våra favoriter när det kommer till slots med tv- och filmtema - och du kommer garanterat känna igen samtliga titlar.

/game-of-thrones-slot.jpg

Game of Thrones - Världens mest hypade tv-serie någonsin

Visst, den sista säsongen blev knappast vad någon hoppats på men kommer vi någonsin få se en sådan hype igen kring en tv-serie? Trots låga betyg på IMDB blev Game of Thrones nominerad hela 32 gånger, rekord i antalet nomineringar för en tv-show. I Game of Thrones slotten är det Microgaming som är skaparen och det finns två olika varianter av spelautomaten. GoT-slotten finns hos i princip alla online casinon på marknaden idag. Ena slotten har 15 insatslinjer medan den andra erbjuder 243 vinstvägar. Gemensam nämnare för de båda spelautomaterna är att symboler hämtas från tv-serien. Bland annat finns det fyra olika uppsättningar av free spins som är döpta efter de fyra olika husen; Targaryen, Stark, Lannister och Baratheon. Känner du att du behöver lite GoT-nostalgi nu när serien är över är slotten till Game of Thrones perfekt.

Sällskapsresan - En svensk klassiker som aldrig går ur tiden

Den åländska spelsidan PAF bjöd på stora nyheter sommaren 2017. Tillsammans med Lasse Åberg lanserade de en slott med tema efter den tidlösa feel good-filmen Sällskapsresan. Symbolerna i spelautomaten består av en free spin-symbol, en bonussymbol och nio olika standardsymboler. Det rör sig bland annat om en hawaiiskjorta, en resväska och den gode vännen; norrmannen Ole Bramserud. Stig-Helmer själv finns givetvis också med och är den symbol med högst värde av standardsymbolerna. Extra trevligt är att det finns en jackpott som kan ge miljonvinster. Den kan vinnas oavsett vilken insatsnivå du spelar på.

The Dark Knight - En av de mer välgjorda spelautomaterna någonsin

En av världens bästa filmer genom tiderna enligt undertecknad är Batman - The Dark Knight. Spelautomaten som Microgaming har skapat är en av de bättre spelautomaterna med filmtema. En grej som vi uppskattar med slotten är ”cinematic spins”där du får se korta filmklipp medan du spelar. Symbolerna är från de populära karaktärerna Harvey Dent, lieutenant Gordon, Batman, Bruce Wayne och givetvis Jokern. För att göra spelautomaten ännu bättre delar The Dark Knight jackpott med Mega Moolah - spelautomaten som betalat ut den högsta vinsten av spelbolag på nätet någonsin. The Dark Knight har därför fyra olika jackpottar att hoppas på.

Vikings - En äventyrlig slot med vikingatema

Vikings är också en tv-serie som gjort stor succé. Framförallt i Sverige då den delvis berör vårt lands historia om än med en Hollywood-modifikation. I Vikings video slot får du träffa Ragnar Lothbrok och de andra karaktärerna från den populära tv-serien. Trots avsaknaden av en jackpott är maxvinsten gigantisk och ligger på 1 miljon euro. Testa Vikings idag om du vill ha en slot med vikingatema.