Betting på VM i Qatar - Bäst odds på fotbolls-VM

Vintern 2022 är det dags för VM i fotboll för 22a gången någonsin. Mästerskapet är utan tvekan det mest kontroversiella någonsin på grund av att det spelas i ett land där så många gästarbetare dött i bygget av arenorna och andra VM-relaterade byggen. Dessutom gör det varma klimatet att VM ska avgöras i november och december istället för juni och juli som brukar vara fallet.

Men för dig som oddsar och vill ha bra betting på VM 2022 finns det ingen anledning till oro. Du har massor av alternativ att välja mellan och kan njuta av odds och marknader som aldrig förr. Placera dina spel redan nu på den du tror vinner VM eller oddsa live på alla matcher inklusive finalen. Det finns inget mästerskap i någon sport som har fler alternativ än fotbolls-VM.

Spelschema och arenor under VM i Qatar

Premiären i VM 2022 kommer att spelas den 21 november. Därefter pågår turneringen fram tills den 18 december som är datumet för VM-finalen. För sista gången någonsin (?) kommer det att vara 32 lag som deltar i mästerskapet. VM 2026 i Mexico, USA och Kanada kommer att innehålla 48 lag.

Totalt finns det tolv arenor i sju olika städer. Men hälften av arenorna finns i huvudstaden Doha men finalen avgörs på nybygget Lusail Iconic Stadium med plats för 86 250 åskådare. Grupp A, B, E och F kommer att spela sina matcher på Al Bayt Stadium, Khalifa International Stadium, Al Thumama Stadium, Al Rayyan Stadium. Grupp C, D, G och H kommer att spela sina matcher på Lusail Iconic Stadium, Ras Abu Aboud Stadium, Education City Stadium, Al Janoub Stadium.

VM i Qatar 2022

Live betting och live stream på Qatar-VM 2022

Det är riktigt fina möjligheter vad gäller live betting under VM. För dig som gillar spänningen som uppstår med odds samtidigt som matchen pågår är live betting ett ypperligt alternativ. Framförallt under ett fotbolls-VM då antalet marknader är på steroider. Du kan ta del av massvis med alternativ vad gäller live odds på VM som totalt antal under en tiominutersperiod, att det inte blir några fler mål i matchen eller vilken spelare eller lag som gör nästa mål i matchen.

Vad gäller live stream på VM går det inte att streama hos spelbolagen. Istället är det SVT och TV4/C More som kommer att visa matcherna från premiären hela vägen till finalen. SVT bekostar du genom att betala skatt men vill du se de matcher TV4/C More visar utan reklam får du hosta upp dineros. Men du kan titta på matcherna gratis i TV4 Play men då med reklam. Matcherna sänds också på mark tv om du föredrar det.

Sverige i VM 2022?

Vi hoppas och tror att Sverige kvalificerar sig för ännu ett mästerskap. Under Janne Andersson blev det kvartsfinal i VM 2018 men där blev England för svåra. I EM 2020 som spelades sommaren 2021 vann Sverige sin grupp framför Spanien, Slovenien och Polen. Men i åttondelsfinal mot Ukraina var det ingen som imponerade utan där blev det respass och förlust mot Ukraina efter förlängning.

Sverige spelar i skrivande stund kval till VM 2022 med Spanien, Grekland, Kosovo och Georgien som motståndare. Ettan går direkt till VM men för det krävs det förmodligen poäng borta mot Spanien i sista kvalmatchen. Skulle Sverige hamna tvåa i gruppen väntar Play Off mot en annan grupptvåa.

Med en extremt talangfull generation med Alexander Isak, Mattias Svanberg och Dejan Kulusevski i spetsen ser det minst sagt spännande ut. Men det krävs bra prestationer för att nå VM och om vi når dit är motståndet mördande.